Bijbaan website(design) optimalisatie

Het website(design) optimaliseren

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor ongeveer 16 uur per week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website er beter uit komt te zien en dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Design voor de website aanpassen (front-end)
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Wellicht het implementeren van social media of andere optimalisaties voor het verbeteren van de website

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Het bedrijf waar je deze werkzaamheden gaat uitvoeren is een autodealer met meerdere vestigingen. Een groot bedrijf, waar jou werkzaamheden echt van toegevoegde waarde zijn! Je zal in nauw contact staan met de marketing manager en samen ervoor zorgen dat de website naar de wensen van het bedrijf zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt!

Dit ben jij

✔ Affiniteit met online marketing en het optimaliseren van de website
✔ Communicatief vaardig
✔ Zelfstandig
✔ Ongeveer 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als autodealer met meerdere vestigingen en er werken 160 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig!
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's