Bijbaan verkoopmedewerker bij IT bedrijf

Tijdens deze bijbaan help je consumenten en bedrijven met IT problemen

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf, verleent hulp bij installaties, geeft adviezen en overtuigt de klant om met dit bedrijf zaken te doen. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Advies geven
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Communicatief vaardig
- Interesse in IT
- Representatief en klantgericht


Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de IT-branche en er werken twee medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als klein maar gezellig.

Je komt te werken in een winkel en zal voornamelijk daar op de werkvloer staan, daarnaast zal je ook met potentiële klanten telefonisch contact hebben.

Bij dit bedrijf wordt je goed ingewerkt en je ontvangt een uurloon van minimaal 10 euro.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veelzijdig werk