Bijbaan teksten schrijven, leads genereren en campagnes opzetten

Je gaat aan de slag met het in de markt zetten van een nieuw concept

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Dit kan uitlopen tot twee dagen per week, voor onbepaalde tijd. De dagen zijn flexibel in te delen, afhankelijk van jouw schoolrooster. De werkzaamheden kunnen zowel vanuit huis als op locatie uitgevoerd worden. Aanvankelijk is het zeker aan te raden om op locatie aanwezig te zijn.

Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf een flinke sprong vooruit gaat maken. De site is door een externe partij met Wordpress ontwikkeld, maar hier moeten nieuwe teksten en andere vormen van content voor gecreëerd worden. Daarnaast kunnen er blogs geschreven worden en er moeten leads gekwalificeerd worden. Hieronder even op een rijtje:

- Artikelen schrijven voor de website
- Content creatie op socials en website
- Blogs schrijven
- Leads kwalificeren
- Case studies opstellen
- Youtube kanalen onderhouden

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de marketingactiviteiten. De eigenaar van het bedrijf is daarentegen altijd beschikbaar voor vragen.

Je hebt alle vrijheid om te bepalen of activiteiten zelf uit te voeren zijn of dat je hier externe partners voor aan gaat stellen. Jij bent in de lead en de organisatie verwacht van jou dat je met de beste oplossing komt.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Kennis van of affiniteit met de IT branche. Is dat niet het geval? Dan verwacht het bedrijf dat je je hier in kan verplaatsen.
- Creatief
- Inlevingsvermogen
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de IT-sector en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. Ze verkopen software op maat in het mkb. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als toegankelijk. Op dit moment zitten ze in een traject, waarbij ze een dealership met een nieuw product hebben gesloten. Dit betekent; nieuwe website, nieuwe propositie en nieuwe ontwikkelingen. Een super tof moment om aan te haken!

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Er is voldoende ruimte op kantoor om afstand te houden.
group
5+ medewerkers
mood
Groeiend
local_bar
Veel vrijheid