Bijbaan technisch marketingtalent

Jij gaat aan de slag met verschillende marketing werkzaamheden

Dit ga je leren

Jij gaat als student verschillende werkzaamheden oppakken op het gebied van marketing de techniek hierachter. Dit bedrijf is een marketingbureau dat business to business opereert. Ze hebben enkele verschillende diensten die ze aanbieden, denk aan; Online digital marketing, marketing intelligence en marketing automation. Daarnaast heeft dit bedrijf ook een eigen callcenter om hun marketing activiteiten mee te ondersteunen. Wat ze zoeken is een marketing of programmeer technisch talent dat hun kan ondersteunen op verschillende afdelingen.

Jij gaat je vooral bezig houden met de marketing automation tools van dit bedrijf om bepaalde campagnes te runnen. Je bent mede verantwoordelijk voor het vertalen van bepaalde theorieën of campagnes naar de technologie. Deze ga je dan ook helemaal uitwerken in de desbetreffende softwarepakketten. Je leert hoe marketing automation ingezet kan worden binnen verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan SEO, SEA, Social marketing, email marketing en lead generatie.Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent vooral aan het schakelen met de klanten van het marketingbureau over wat er nog beter kan aan hun campagnes en wat deze klanten graag anders zien in hun tools. Je bent dus daadwerkelijk continue in gesprek met de klant en optimaliseert vanuit daar de marketingstrategie. Je werkt met verschillende klanten variërend energieleveranciers, IT-bedrijven tot aan kleine ondernemers.

Daarnaast mag je ook nadenken over branding, content creatie, websites en het imago dat een klant wilt uitstralen. Jouw kennis kan op verschillende vakgebieden worden ingezet binnen deze organisatie. Dit maakt iedere dag anders!

Dit ben jij

- Je kunt zelfstandig werken
- Je bent creatief en denkt graag net even anders
- Je kunt overweg met; HTML en CSS
- Ervaring met PHP en SQL is een pre
- Een passie voor IT is een pre
- Je spreekt vloeiend Nederland en Engels

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige afstudeerbedrijf is een B2B marketingorganisatie in de breedste zin van het woord. Zij houden zich bezig met websites, content creatie, branding, online campagnes en CRM-systemen.

Jouw afstudeerbedrijf is prima te bereiken met het OV, je krijgt goede begeleiding van echte marketingexperts en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Dit bedrijf is onderdeel van de grootste wereldwijde coöperatie gericht op business to business marketing.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Dit bedrijf biedt jou graag een vaste functie aan!