Bijbaan Technisch Commercieel Verkoper

Jij gaat als commercieel verkoper klanten in het volledige proces begeleiden

Dit ga je leren

Ben jij technisch onderlegd en ben jij daarnaast nog commercieel gedreven, dan is dit de prefecte bijbaan voor jou!

Jouw toekomstige werkgever is de specialist in het produceren en leveren van loodsen, hallen, garages en schuren. Zij hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om alles in eigen huis te maken. Hiermee produceren en bouwen zij opslag- en werkruimtes van de hoogste kwaliteit.

Als technisch commercieel verkoper weet je precies wat voor producten er worden verkocht en wat het beste bij de consument aansluit. Bij jouw toekomstige bijbaan wordt alles ontworpen naar de specifieke wensen van de klant. Daarnaast is persoonlijke service ontzettend belangrijk. Vandaar dat er voor iedere klant een vast aanspreekpunt is. Als contactpersoon ben je altijd beschikbaar voor persoonlijk advies en denk je graag met de klant mee. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen als Technisch Commercieel Verkoper:
- Het uitwerken van calculaties en offertes
- Voeren van verkoopgesprekken persoonlijk, per telefoon en per e-mail
- Klant contact bijhouden binnen het CRM-systeem
- Beantwoorden van vragen en geven van technische adviezen
- Orderopmaak en sluiten van de verkoop
- Het uitvoeren van nacalculaties
- Ondersteunen overige medewerkers

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen als commercieel medewerker, waarbij jij ervaring op kan doen naast je studie. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales en techniek, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Hands on mentaliteit
- Zelfstandig
- Doelgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw branche en er werken 70 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als familiair.

Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding. Waar jij je bezig gaat houden met alle aspecten van werkvoorbereiding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Familiair
local_bar
Privé fitness