Bijbaan acquisitie en marketing

Je gaat aan de slag met acquisitie

Dit ga je leren

Dit bedrijf, actief in de transport en logistiek branche is op zoek naar een acquisitie topper. Tijdens deze bijbaan ga je actief aan de slag met het benaderen van prospects. Je probeert zo veel mogelijk informatie in te winnen, de juiste personen te bereiken en door middel van jouw telefoontjes leads in te winnen. Deze leads mag je later zelf oppakken of worden doorgezet naar de directeur van de organisatie.

Je zult dus veel telefonisch aan de slag gaan. Als jij goede ideeën hebt om prospect via bijvoorbeeld een e-mailcampagne te bereiken, mag je jezelf daar ook over uitleven.

Het belangrijkste doel van de dag is zo veel mogelijk goede informatie inwinnen over mogelijke prospects en ze bekend te laten worden met de organisatie en hun aanbod.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de online marketing en verkoop. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en ideeën te bedenken voor de (online) marketing.

Het idee is om 3 blokken van 3 uur per week in te plannen. Dit omdat een hele dag bellen simpelweg te lang is.

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Spreekt goed Engels, Duits is een pre
- Je geeft niet snel op
- Je kan goed luisteren en doorvragen
- Ongeveer 10 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistiek. Er werken op dit moment twee medewerkers binnen dit bedrijf en jij zal voornamelijk samenwerken met de eigenaar.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het OV. Mocht je over eigen vervoer beschikken, dan maakt dit het een stuk makkelijker.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Persoonlijke aanpak!