Bijbaan sales en online marketing

Je gaat je bezig houden met het opbouwen van klantenrelaties

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales en online marketing. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Wanneer een bedrijf interesse heeft in de dienstverlening die jouw bedrijf verstrekt, dan plan je een afspraak in.

De dienstverlening van het bedrijf is een applicatie waar voornamelijk horecaondernemingen gebruik van maken. Het bedrijf hanteert een abonnementstarief per account. Onlangs heeft de organisatie een grootschalige campagne opgezet waar veel bedrijven tijdelijk gratis gebruik konden maken van de applicatie. Vanuit deze actie zijn er ontzettend veel leads ontstaan die benaderd dienen te worden. Aan jouw de taak om deze leads op te volgen en nieuwe klantenrelaties op te bouwen. Daarnaast ga je ook creatief opzoek naar new business d.m.v. telemarketing (koude acquisitie) en online marketing. De website en social media dienen verbeterd te worden en je mag aan de slag gaan met online marketing campagnes. Je mag aan de slag met de Facebook en Instragram van de organisatie en daarnaast kan je ook nieuwsbrieven opmaken voor huidige en nieuwe klanten.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Je kan werkzaamheden verrichten tot 24 uur per week! Al met al, een ontzettende leerzame bijbaan met veel mogelijkheden!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting en marketing. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken aan KPI's.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales en online marketing, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Je bent tot 24 uur per week beschikbaar (ma,di,wo)
- Commercieel ingesteld
- Affiniteiten met online marketing
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Een kleine organisatie, gelegen in Zundert met een uitdagende opdracht en een prima begeleiding.
group
1+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Veel zelfstandigheid