Bijbaan sales en marketing

Bijbaan sales en marketing

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan sales & marketing ga je aan de slag met het vergroten van de afzet. Dit ga je met name doen op het B2B segment van deze organisatie. Jouw nieuwe werkgever heeft onlangs een nieuwe dienst, een leaseprogramma, gelanceerd die ze verder willen uitrollen in de markt. Aan jou de taak om je daar mee bezig te gaan houden.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Uitbouwen van de dienst onder lokale ondernemers
- Contact houden met fabrikanten
- Opzetten van een marketingstrategie voor de nieuwe dienst
- (online) bekendheid vergroten
- Etc.

Het is dus een combinatie van sales en marketing. Het ene moment ben je op pad om met lokale ondernemers in gesprek te gaan, het andere moment ben je bezig met jullie nieuwe marketingstrategie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je kunt hier tussen de 12 en 32 uur per week maken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Het is eventueel ook mogelijk om op zaterdagen te werken. Zoals hierboven beschreven zijn je dagen redelijk divers ingedeeld. Zo pak je sales en marketing door elkaar op en bepaal jij, samen met je leidinggevende, waar je de focus op gaat leggen.

Je komt terecht binnen een zeer informele organisatie met de ambitie om steeds te vernieuwen en te groeien. Met jouw commerciële mindset kun je hier een mooie bijdrage aan leveren!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Leergierig


Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in fietsverkoop en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's