Bijbaan sales en marketing

Bijbaan sales en marketing

Dit ga je leren

Tijdens deze sales en marketing bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen (zowel telefonisch als via de inzet van online marketing) en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Ondersteuning op het gebied van marketing
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- 8 tot 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in als software leverancier en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Formeel en IT gericht
local_bar
Onderdeel van europees concern