Bijbaan Sales en customer success

Je werkt aan de groei van een taxi-app

Dit ga je leren

Tijdens deze commerciële bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van deze startup en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiende startup waarbij je in een korte tijd veel ervaring op kan doen een veel impact zal hebben. Je gaat werken in een klein team in het centrum van Utrecht aan de landelijke uitrol van het platform, waar je verantwoordelijk kunt zijn voor:

● In kaart brengen van potentiële partnerbedrijven in een regio/provincie
● Benaderen van deze bedrijven (telefonisch/per mail)
● Salesgesprekken met taxiondernemers
● Implementatie van nieuwe taxipartners:
● Taxibedrijven helpen om beter te werken met de app (tips geven, vragen beantwoorden etc)
● Klantenservice (vragen van klanten beantwoorden)
● Rapportages maken voor het management met de belangrijkste doelstellingen en
statistieken

Je zult veel samen gaan werken met de General Manager. In overleg met jou bepalen jullie samen waar je het beste in bent en waar je je pijlen op kunt richten.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en vindt het leuk om commercieel bezig te zijn .

Dit ben jij

● Je bent ondernemend en flexibel en komt met eigen ideeën om onze startup verder te helpen groeien
● Je kan zelfstandig aan de slag in een omgeving met weinig structuur
● Je bent sociaal en vindt het leuk om te praten met klanten. Op de ene dag zit je aan tafel bij kleine familiebedrijven, op de andere dag bij bedrijven met honderden medewerkers
● Je bent 16-24 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de taxi branche en ze hebben een app ontwikkeld waarbij iedereen in Nederland een taxi kan boeken. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als Informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau -coach standaard de gehele periode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
local_bar
Kantoor midden in het centrum van Utrecht