Bijbaan social media

Doe ervaring op als marketingmedewerker

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij samen met het bedrijf (een kledingwinkel) aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel en creatief talent en iemand die de bijbaan ziet als een verantwoording. Je verantwoordelijkheden bij deze combinatie functie zijn enerzijds marketing werkzaamheden en anderzijds bij springen in de kleding winkel wanneer nodig!

De werkzaamheden die je hierbij kan verwachten:
- Social media content bedenken, creëren en verwerken
- Website content bedenken, creëren en verwerken
- Collectie foto's maken en verwerken als nieuwe content op de socials/ website
- Kleding advies geven in de winkel en de administratieve taken die daarbij horen
- Samenwerken met jouw gezellige collega's om klanten te binden

Wil jij onderdeel worden van een gezellig team? Werken als marketing- en winkelmedewerker van een kleding winkel in Amsterdam en relevante (studie) ervaring opdoen? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie werkervaring op te doen in de marketing en verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een gezellig team bij een leuke kleding winkel. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid, creativiteit en een commerciële instelling de belangrijke eisen voor deze functie. Je gaat onder ander bezig met de socials en website van deze kledingwinkel.

Dit ben jij

- Affiniteit met mode en marketing
- Ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar
- Creatief met marketing/ communicatie uitingen en teksten

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in Amsterdam-Noord als kleding en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open. Je wordt dus echt onderdeel van het team!

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Leuke kleding winkel waar jij veel verantwoordelijkheden zal krijgen!