Bijbaan sales

Jij gaat tijdens deze sales bijbaan new business opzetten

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om nieuwe verkoopkanalen op te zetten in Breda. Ze zijn opzoek naar leuke samenwerkingen bij lokale spelers en dat ga jij opzetten. Momenteel zijn ze al actief in de regio, maar er zijn zeker nog veel mogelijkheden! Tijdens deze bijbaan krijg jij de volledige verantwoordelijkheid om new business op te gaan zetten.

Je toekomstige werknemer is opzoek naar iemand die zelfstandig is, jij zal namelijk afspraken maken met potentiële klanten, zal deze afspraken zelf vervolgens ook doen om een mogelijke samenwerking aan te gaan.
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan zal je voornamelijk zelfstandig werken en wanneer nodig terugkoppeling geven aan je begeleider. Je werkt met een leuke actie, die voor bedrijven zeer weinig geld kost en daarnaast steunen ze er ook nog een goed doel mee. Voor de consument is jullie product tevens helemaal gratis. Door al deze leuke aspecten is het een zeer makkelijk aan de man te brengen product, maar dat moet nu nog gebeuren.

Jij start de dag met de juiste voorbereidingen, welke afspraken wil je gaan maken, wie moet je hier voor hebben en wat is vervolgens de boodschap die je wil overbrengen. Vervolgens start je met bellen om te zorgen dat je bij klanten binnenkomt en gaat in de middag bij bedrijven langs. Wanneer jij werkt kan je volledig zelf bepalen, zolang dit elke week minimaal 1 dag is.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

De organisatie waar jij voor gaat werken is actief in het aanbieden van prints naar consumenten. Daarnaast zoeken ze bedrijven om mee samen te werken om dit te financieren.

Jij zal de eigenaar ondersteunen op commercieel gebied maar zal volledig zelfstandig de business opzetten in Breda. Jij zal erg veel vrijheid krijgen tijdens deze bijbaan en kunt flexibel werken wanneer het jou uitkomt.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Bijdrage aan een goeddoel