Bijbaan warme sales

Voor jouw nieuwe werkgever ga je sales doen. Je gaat met je nieuwe werkgever een salesplan maken en deze vervolgens zelf implementeren.

Dit ga je leren

Voor deze sales bijbaan ga jij samen met jouw nieuwe werkgever aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw commercieel talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de directe omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong, enthousiast en ambitieus talent dat durft te verkopen. Je zal bij deze bijbaan veel verantwoordelijkheid krijgen, jij bent immers het aanspreek punt van het bedrijf. De potentiele klanten die gebeld worden zijn voor een groot deel al bekend met het bedrijf en hun corebusiness, een groot deel warme sales dus.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en nog meer sales!
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Ben jij energiek en heb je een vlotte babbel of ben je juist iets bedachtzamer en rustig? Het maakt in dit geval niet uit! Heb jij een passie voor sales en hou je ervan om de hele dag met mensen in contact te staan? Dan is dit de bijbaan voor jouw!

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Commerciële instemming
- Leergierig
- Zelfstandig
- Minimaal 16u per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in staalbewerking. Ze bewerken materiaal met als resultaat een halffabricaat. Deze halffabricaten worden vaak via de mail of via een telefoontje besteld. Tot op heden gaat dit goed maar er kunnen meer klanten geholpen worden.

Jouw nieuwe werkgever is een slimme vent met kennis over de techniek, echter is zijn commercieel talent minder sterk ontwikkeld. Dit is waar jouw commercieel talent van pas komt en hem kan versterken. Samen met de eigenaar ga je vaststellen welke (potentiele) klanten er benaderd gaan worden. Je zal met hem ook de manier van benaderen bespreken en wat het doel is per gesprek.

De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en heeft een platte hiërarchie. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel zo handig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je krijgt veel vrijheid