Bijbaan sales

Wil je naast je studie alles leren over sales? Dan is dit een passende bijbaan!

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Onbekende markten d.m.v. lijsten benaderen
- Bestaande niet kopende klandizie telefonisch benaderen
- Maandelijkse campagnes nabellen met concrete aanbiedingen.

Daarnaast biedt het bedrijf je de mogelijkheid tot het volgen van een training. Enerzijds leer je de technische basisprincipes van de producten en krijg je een tweedaagse training op het gebied van telesales.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Niet bang om de telefoon te pakken en te bellen
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- Ongeveer 24 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als importeur van verschillende technische producten en er werken meer dan 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels!