Bijbaan Sales

Jij gaat aan de slag als medewerkers sales & accountsupport!

Dit ga je leren

Tijdens deze Sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Je komt te werken op een kleine en persoonlijke afdeling als medewerker Sales en Accountsupport voor minimaal 2 dagen per week. Gedurende deze bijbaan ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

-Het bellen van bestaande relaties. Je plant daarbij afspraken in en voert wijzigingen door in een CRM systeem en de agenda van diverse accountmanagers
-Je benadert prospects om afspaken te maken voor de accountmanager aan de hand van bijvoorbeeld memberacties of marketingactiviteiten
-Je volgt opvolgacties op na ieder contact met de klant
-Je behandelt e-mails
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een klein en persoonlijk team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor Sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Lef en doorzettingsvermogen
- Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
- Je hebt kennis en ervaring met het werken in een CRM Systeem

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief op het gebied van collectief inkopen en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling Sales met gezellige collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Klein en persoonlijk team!