Bijbaan sales

Vertegenwoordiger buitendienst

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat zich op zijn gemak voelt in de buitendienst en durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Acquisitie
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven

Zo ziet jouw dag eruit

In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Doelgericht
- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in {{invullen}} en er werken {{invullen}} medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als {{invullen}}.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is {{goed/slecht}} te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is {{wel/niet}} nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Kleinschalig - informeel
local_bar
Doorgroeimogelijkheden