Bijbaan sales

Je gaat aan de slag met het genereren van new business

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording. Daarnaast moet je een technisch product gaan verkopen, dus het is ook handig als je over technische kennis beschikt.

Je gaat aan de slag met het verkopen van componenten. Het bedrijf zit gevestigd in Waalwijk, maar ze willen meer new business genereren in Nederland. Momenteel zijn ze erg actief in Noord-Brabant. Je krijgt van hen een rolkoffer en auto met daarin alle benodigde spullen. Het is het idee dat je vanuit jouw woonplaats verschillende industrieterreinen afgaat en bij bedrijven binnen durft te stappen. Enerzijds wil de organisatie meer naamsbekendheid fungeren, anderzijds willen ze in andere gebieden in Nederland meer omzet draaien.

Samen in overleg met het verkoopteam bekijk jij welke gebieden je per week gaat bestrijken.Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid, een technische achtergrond en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om new business te genereren, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je naast technische kennis over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Technisch inzicht met commerciële instelling
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een machinebouwer en er werken 65 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een goed salaris. Je krijgt trainingen in sales en in de producten waarmee jij gaat werken. Je krijgt alles dat nodig is om je werk te doen een mobiel, auto, etc... Je kan vanuit thuis werken en je eigen uren indelen.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid!