Bijbaan sales

Jij gaat producten aan de man brengen

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij zal eerst worden opgeleid zodat je alles weet over de producten van jouw toekomstige werkgever. Daarna ga je op pad langs bedrijven om dit aan de man te brengen. Omdat het wordt verplicht door de overheid (bedrijven moeten overschakelen op LED verlichting) is het dus een hot topic en weten bedrijven dus dat het nodig is. En daar speelt jouw toekomstige werkgever slim op in.

Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Je kan werken vanuit huis of je bent op de weg te vinden. Je gaat langs bij klanten en ongeveer 1 keer per week sluit je aan op kantoor voor een meeting. In de eerste weken zal je natuurlijk wat vaker aanwezig zijn, zodat er uitleg gegeven kan worden.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verduurzaming van energie en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je komt te werken met gezellige collega’s en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Daarnaast hoef je niet elke werkdag naar het kantoor toe omdat jouw toekomstige werkgever omdat ze door heel Nederland LED verlichting willen verkopen!
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Klein bedrijf