Bijbaan sales

Bijbaan verkoop en klantenservice

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting en klantenservice. In deze bijbaan kom je te werken in een jong en gezellig team. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Zelfverzekerd
- Verantwoordelijk
- Prettige telefoonstem
- Klantgericht
- Commercieel ingesteld

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de fietsenbranche en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf een uurloon vanaf 10 euro per uur

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Ontwikkelingsmogelijkheden