Bijbaan optimaliseren CRM systeem

Bijbaan optimaliseren CRM systeem

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met het nieuwe CRM systeem van dit bedrijf. Jij gaat zorgen voor de optimalisatie van dit systeem en daar komen verschillende zaken bij kijken, onder andere de huidige structuur van de organisatie en de impact van de invoer van het nieuwe systeem. Jouw hoofddoel is dat de medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kennis kunnen opdoen via het systeem.

Jij gaat daardoor het bedrijf dus helpen om de productiviteit van de organisatie te maximaliseren, kosten te beheersen en natuurlijk optimaal te voldoen aan klantwensen want in dit nieuwe CRM-systeem komen alle bedrijfsprocessen samen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Optimaliseren nieuwe CRM-systeem
- Bedrijfsprocessen optimaliseren
- Zorgen dat de medewerkers gemakkelijk gebruik kunnen maken van het CRM-systeem


Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van het CRM-systeem en het optimaliseren hiervan. Natuurlijk begin je jouw dag rustig met een kopje koffie waardoor je met volle energie jouw dag kan beginnen. Het implementatieplan is jouw hoofdverantwoordelijkheid en daar ligt de prioriteit binnen het bedrijf, hier ben je dus het grootste deel van de dag mee bezig.

Dit ben jij

Ben jij gemotiveerd om een optimaal kwaliteitsbeleid na te streven? Ben jij goed met data? Zie jij de rode draad in een lang proces? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in het berekenen en tekenen van huiskranen en er werken 21 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op een afdeling CRM met 1 collega. Hij houdt zich bezig met het up to date houden van het CRM systeem.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Gezellig en informeel
local_bar
Borrels