Bijbaan (online) marketing/sales

Je gaat aan de slag met (online) marketing en de sales

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met (online) marketing en de sales voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de verschillende marketing activiteiten worden opgepakt en dat je bezig gaat zijn met sales. Werkzaamheden die daar bij horen zijn telefonisch contact met de klanten, afspraken inplannen, klanten na bellen en verkoop. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten en actiever op de markt gaat opereren.

Bijbaan (online) marketing/sales

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de marketing en verschillende sales werkzaamheden. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan werkzaamheden. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Communicatief sterk
- Zelfstandig
- Goede samenwerker

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de tuinmachines, gras en beregening en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als platte organisatie met een hands-on mentaliteit.

Je komt te werken op het kantoor met 3 collega’s. Zij houden zich bezig met alle zaken die in het bedrijf worden gedaan.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Platte organisatie
local_bar
Zelfstandig te werk gaan