Bijbaan online marketing & prescence

Je gaat aan de slag met de online marketing en content

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever wil graag stappen maken en daar ga jij ze bij helpen. Jij gaat de social media posts opstellen en marketinguitingen op de website plaatsen. Het doel van alle marketing- en communicatie werkzaamheden is het genereren van meer leads, o.a. door veel gebruik te maken van een call to action. Daarnaast zal je jouw begeleider ook ondersteunen met het maken en klaarzetten van presentaties

Het bedrijf zal op korte termijn gaan samenwerken met een extern/creatief bureau, waarmee jij ook zou kunnen/mogen schakelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start jouw dag met een kopje koffie en gaat aan de slag met het in kaart brengen van de resultaten van de voorgaande online marketing uitingen. Je checkt of de call to action heeft gewerkt en welke posts er voor de komende week gepland zijn. Dit proces analyseer je. Hierdoor kun jij de klantbeleving verbeteren tijdens je stage of afstudeerstage. Je schrijft aanbevelingen voor het bedrijf over hoe zij het best dit traject kunnen verbeteren en welke aanpassingen daarvoor gedaan moeten worden. Zowel online als offline als in de aankleding. Wil jij als stagiair een grote rol op je nemen binnen de organisatie op (online) marketing gebied?

Dit ben jij

Kan jij in het hoofd van een doelgroep kruipen? Heb jij een goed staaltje mensenkennis? Bijt jij je vast in een traject en laat je dan niet meer los? Dan zoeken wij jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als (online) marktonderzoek specialist en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel met een mix van commercie en techneuten.

Je komt te werken op de afdeling business development met 4 collega’s. Zij houden zich bezig met het aantrekken van nieuwe opdrachten en het optimaliseren van de bestaande tools.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.
Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Meer dan een onderzoeksbureau