Bijbaan (online) marketing en sales

Bijbaan (online) marketing en sales

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met (online) marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen schrijven voor de website
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen
- Het implementeren van social media
- Ondersteuning bij de sales

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de (online) marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de eigenaar. Hij heeft echter te weinig ruimte en ervaring op het gebied van marketing om inhoudelijk te ondersteunen. Wel weet hij als geen ander de trends en ontwikkelingen in de branche. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- minimaal 8 uur per week beschikbaar
- Affiniteit met de autobranche

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de autobranche en er werken 4 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je gaat bij dit bedrijf zelfstandig aan de slag en krijgt alle ins en outs over de branche te weten van de eigenaar. Je durft echter wel te bouwen op je eigen kennis en ervaring op het gebied van (online) marketing. Je ontvangt daarnaast een mooi uurloon.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Autobedrijf