Bijbaan online marketing en digitalisering

Help het bedrijf om stappen te zitten met online marketing en digitalisering

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor (flexibel) 16u per week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt en de social media een boost krijgt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Content maken (geschreven en beeld) voor de website
- Vindbaarheid van de website verbeteren (SEO)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics
- Brainstormen over het verbeteren van het social media kanaal (wordt beheert door een extern bureau)
- Nieuwsbrieven designen en versturen
- Foto's en video's maken én waar nodig bewerken voor nieuwe content

Ook administratief zijn er werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij aan het digitaliseren van de database (klanten) in het systeem, zodat er bijvoorbeeld vanuit daar nieuwsbrieven naar klanten gestuurd kunnen worden.

Kortom een erg diverse bijbaan met meerdere mogelijkheden en altijd ruimte voor eigen innitiatief! Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een sollicitatiegesprek? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten en het stukje digitalisering. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan je begeleider Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Bij dit bedrijf is eigen inbreng en een leergierig houding het aller belangrijkste! Ben je nog niet zo ervaren maar heb je wel de drive om te leren? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek!

Dit ben jij

✔ Affiniteit met online marketing
✔ Communicatief vaardig
✔ Zelfstandig en proactief
✔ Gemiddeld 16u per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in verkoop van aanhangwagens & caravans. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel. Meer informatie ontvang je zodra je deel uitmaakt van de selectie procedure!

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Mogelijkheid om er lang te blijven werken!