Bijbaan online marketing

Alle online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor één tot twee dagen in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen schrijven voor de website
- Andere E-marketing activiteiten
- Het implementeren van social media
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen (werken met mailchimp)

De activiteiten beperken zich niet tot het bovenstaande. Op basis van eigen inbreng en wellicht een stukje onderzoek, is het mogelijk om zelf vorm te geven aan jouw bijbaan!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan een werknemer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Het is niet noodzakelijk dat je altijd op kantoor aanwezig bent. Als jij denkt dat de activiteiten vanuit huis ook goed uit te voeren zijn, dan is daar alle ruimte voor. Het is aan jou om aan te tonen dat je met deze verantwoordelijkheid om kunt gaan!

Dit ben jij

- Interesse in Online marketing
- Zelfstandig
- Assertief
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verduurzaming van energie en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je komt te werken met gezellige collega’s en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Daarnaast is het ook mogelijk om af en toe thuis te werken voor de organisatie.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Klein bedrijf