Bijbaan online marketing

Als marketingtalent ga je dit bedrijf opnieuw op de kaart zetten!

Dit ga je leren

Deze organisatie is op zoek naar een marketingtopper die hen opnieuw op de kaart kan gaan zetten. Er moet gekeken worden naar de huidige social media van het bedrijf. Op basis van deze bevindingen ga je bedenken welke veranderingen en verbeteringen er doorgevoerd kunnen worden. Als je dit plan hebt opgesteld is het tijd voor de implementatie. Je gaat de verschillende social media kanalen van deze organisatie beheren, je gaat content schrijven voor de website en ook zal je een zoekmachine optimalisatie met behulp van SEO en SEA gaan uitvoeren!

Zo ziet jouw dag eruit

Vanaf je eigen werkplek zal je voornamelijk zelfstandig bezig zijn met jouw werkzaamheden. In principe krijg je alle ruimte en vrijheid om dat te doen waar jij goed in bent: dit bedrijf op de kaart zetten met jouw marketing talent! Samen met de collega's om je heen ben je dagelijks bezig om de doelstellingen van deze organisatie te verwezenlijken!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen
- Proactief

Over dit bedrijf

Dit bedrijf verkoopt verschillende soorten natuurstenen. Met 17 medewerkers is het een compact bedrijf waar je in komt te werken. De collega's om je heen staan er voor open om jou als student zo veel mogelijk te ondersteunen bij je werkzaamheden!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Enorm veel vrijheid