Bijbaan online marketing

De website van dit unieke bedrijf beheren!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen schrijven voor de website
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics
- Het implementeren van social media
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen

Zo ziet jouw dag eruit

Bij dit unieke bedrijf dat actief is in de kaasindustrie begin jij je dag met een kopje koffie en een blokje jong belegen. Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

Jij hebt kaas gegeten van SEO/ SEA en weet hoe je de doelgroep aanspreekt in de content. Kan jij jezelf hier in vinden? Meld jezelf dan nu aan!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verkoop van kaas en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling online marketing hier ga je je bezighouden met de webshop en de content hiervan.

Je krijgt bij dit bedrijf toffe collega's die je graag willen helpen en je ontvangt een mooi uurloon + een nieuwe aanwinst op je CV.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig maar wellicht handig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
je mag bij dit bedrijf vanaf september ook stage lopen!