Bijbaan online marketing

Je gaat aan de slag met diverse online marketing gerelateerde werkzaamheden

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het bedrijf is een IT security specialist en is opzoek naar een student met affiniteiten op het gebied van Big data.

Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen schrijven voor de website
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics
- Het implementeren van social media
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Enige kennis van online marketing
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de IT branche en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als Informeel en gezellig. Je komt te werken op de marketing en sales afdeling. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.


group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel