Bijbaan online marketing

Alle online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen schrijven voor de website
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics
- Het implementeren van social media
- Nieuwsbrieven schrijven en versturen

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is een technische handelsonderneming en verkopen een grote diversiteit aan wisselplaten, volhardmetalen gereedschappen en andere snijgereedschappen, waarmee vrijwel alle metaalbewerkingen kunnen worden uitgevoerd.
Het succes van deze onderneming is vanwege de combinatie van verschillende wereldmerken onder één dak te brengen. Deze versterken elkaar naar de verspanende markt.

Daarnaast wordt het succes gecreëerd door het persoonlijke contact met klanten en leveranciers en de grote diversiteit van producten dat door een zeer gemotiveerd en enthousiast team dagelijks voor alle afnemers wordt verzorgd.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Familiebedrijf