Bijbaan online marketing

Office medewerker

Dit ga je leren

Ben jij het talent dat deze organisatie op alle niet technische vraagstukken komt versterken? Dan ben jij de officemedewerker die zij zoeken! Als officemedewerker houd jij je bezig met allerlei kantoorwerkzaamheden, waaronder de administratie van projecten, ondersteuning bij projecten en facturatie, maar ook het optimaliseren van de sociale media en website, het schrijven van specifieke online content en het visueel en tekstueel ontwikkelen van content. Vind je het daarnaast leuk om processen te optimaliseren en je bezig te houden met hun kwaliteitsmanagementsysteem, dan zijn zij op zoek naar jou! Je bent enthousiast, gedreven en je kunt zelfstandig taken oppakken, waarbij je op het juiste moment de samenwerking zoekt met je collega’s. Je hebt ervaring met administratieve systemen en je kunt nieuwe programma’s snel gebruiken en je eigen maken. Nog een groot voordeel? In overleg kunnen wij jouw werktijden en dag(en) van in totaal 8 uur per week indelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de administratieve werkzaamheden en de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan je naaste collega's. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Ervaring in een vergelijkbare rol
- Kennis van Office 365
- Goede mondelinge vaardigheden
- In je werk ben je ordelijk
- Je zoekt actief de samenwerking op met zowel je collega’s als derde
partijen
- Minimaal 8 uur per week beschikbaar

En, Je bent
- Flexibel
- Betrouwbaar
- Klantgericht
- Behulpzaam en daadkrachtig
- Planmatig, kunnen omgaan met deadlines

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ingenieurs bureau en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Gezellig en informeel
local_bar
Borrels