Bijbaan online marketing

Online marketing bijbaan

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor ongeveer 8 tot 16 uur per week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website en social media van het bedrijf beter gevonden wordt. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Website optimaliseren
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Uitbreiden met een klantenkaart? Zo ja, welke strategie moet het bedrijf hanteren?
- Social media strategie opzetten en uitvoeren

Naast bovenstaande marketing gerelateerde werkzaamheden, kan er (als jij dit wil) bij deze werkgever ook worden meegewerkt in de horeca. Zo kan je je week afwisselen met verschillende werkzaamheden: online marketing, serveren bij de lunchroom en achter de kassa bij de bakker! Het bedrijf zit gevestigd op het mooie Texel, overnachten op het eiland is dus ook mogelijk. Vooral in de zomer, met de stroming van toeristen is er behoefte voor extra horeca personeel!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Zoals eerder aangegeven kan deze studie gerelateerde bijbaan worden gecombineerd met een bijbaan bij de op aangesloten lunchroom en bakkerij! Zo kun je naast de marketingtaken ook werk oppakken in de horeca van het bedrijf, vooral in de zomer is hier behoefte naar! Lijkt jou het wat om tijdens komende zomer je studie gerelateerde bijbaan te combineren met een bijbaan in de horeca?

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig en proactief
- Minimaal 8 uur in de week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in verkopen van voedselwaren en er werken 50+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon. Daarnaast

Het bedrijf zit gevestigd op het eiland Texel. Vanuit huis werken kan dus zeker, maar daarnaast is er ook een mogelijkheid op het eiland te slapen. Naast je online marketing werkzaamheden kunnen er ook werkzaamheden in de horeca worden opgepakt.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Diverse bijbaan