Zelfstandige bijbaan social media

Optimaliseren van de online kanalen

Dit ga je leren

De organisatie waar jij komt te werken is actief in de financiële sector. Zij verkopen of kopen woningen voor klanten, regelen de hypotheek en adviseren op verzekeringen.

De organisatie is een begrip in Muiden, echter denken zij online nog een grote stap te kunnen maken. Zij willen bijvoorbeeld ook de jonge doelgroep bereiken. Aan jou de taak om hun online zichtbaarheid te vergroten. Jij komt met een plan voor de Facebook en Instagram pagina. Ook kan je de LinkedIn pagina's updaten.

Binnenkort worden er veel huizen gebouwd in Muiden. Aan jou de taak om te kijken hoe je deze potentiele klanten kan bereiken. Hoe leuk zou het zijn als zij via jouw online acties een verzekering afsluiten bij het bedrijf!


De bijbaan is voor 8 tot 16 uur per week.

Jij komt met toffe ideeën en helpt de organisatie online groeien.
Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen, maar jij bent de kenner. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de makelaarsbranche en er werken >5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid