Bijbaan online marketing

Je gaat aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor ongeveer twee dagen in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt en de content up-to-date is. Denk hierbij aan het delen van toffe nieuwe klanten of lopende projecten. Daarnaast ga jij aan de slag met de sociale media zoals LinkedIn, via dit kanaal zoek jij contact met potentiële bedrijven en deze leads zet jij door naar je collega's.

De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten en in contact komt en blijft met potentiële nieuwe klanten.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Content creëren voor de website en landingspagina's.
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- LinkedIn en andere social media bijhouden en optimaliseren.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan jouw collega marketeers. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

Je vindt het tof om verantwoordelijkheid te dragen voor verschillende projecten en echt iets bij te dragen aan de groei van de organisatie. Verder ben jij:
- Communicatief vaardig
- Een zelfstarter
- Ongeveer 16 uur per week beschikbaar
- Proactief en ondernemend
- Iemand die met beide benen op de grond staat
- Woonachtig in de omgeving Den Haag of Utrecht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever helpt bedrijven met hun online uitdagingen en er werken ruim 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

De organisatie heeft kantoren in Den Haag en Utrecht, de bijbaan kan op beide kantoren plaatsvinden.

Je komt te werken op een afdeling met gedreven collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet noodzakelijk
group
20+ medewerkers
mood
Vlot en fris
local_bar
De gezellige borrels en uitjes!