Bijbaan Project management

Jij gaat een pilot van A tot Z tot een succes brengen!

Dit ga je leren

Dit bedrijf is op zoek naar een office management, bedrijfskunde, commerciele of facility management student. Ben jij een top regelaar die goed kan omgaan met drukte en een echte hands-on mentaliteit heeft? Dan is deze bijbaan iets voor jou!

In de binnensteden is er een groeiend afval verwerkingsprobleem waar deze organisatie dé oplossing voor heeft gebracht. In plaats van Just in Time levering van producten zal deze pilot Just in Time de afval komen ophalen. Dit met maar ultieme één doel: minder afval opslag en daardoor een mooier/ schoner centrum.

De pilot zal gaan starten in samenwerking met de gemeente Eindhoven en met een aantal cafés hierbij betrokken. Zodra de pilot goed verlopen is zal de uitrol plaatsvinden naar alle café's die interesse hebben in het gehele centrum. Het ultieme doel is natuurlijk dat er in heel Nederland volgens dit principe wordt gewerkt.

Deze organisatie is op zoek naar organisatorisch talent die bij gaat dragen tijdens het draaien van een pilot. Jij gaat je hierin onmisbaar maken voor klanten, relaties en betrokken medewerkers binnen de organisatie. Daarnaast heb jij een vlotte babbel en zet jij je graag in voor duurzaamheid. Binnen deze functie zorg jij dat alles binnen het bedrijf soepel verloopt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Als onderdeel van het team ben jij er verantwoordelijk voor om te zorgen dat het project geheel op rolletjes loopt. Je signaleert problemen en lost deze op, maar bent daarnaast het vraagbaken voor de betrokken ondernemers.

Een aantal werkzaamheden die in jouw bijbaan terugkomen:
- De telefoon aannemen en klanten of relaties die vragen hebben helpen
- Tijdig uitdagingen signaleren en deze oplossen
- In gesprek gaan met betrokken partijen en continu vinger aan de pols houden
- Bestellen van benodigde artikelen
- Data verzamelen en verwerken.

Je kunt natuurlijk jouw werkrooster aanpassen aan jouw schoolrooster, maar het zou super zijn als jij met name in de avonduren en weekenden beschikbaar bent. Deze business loopt immers op de momenten dat de horeca geopend is.

Dit ben jij

Het is belangrijk dat je zelf initiatief neemt, zaken snel oppakt en verbetert. Het belangrijkste doel van de Pilot is ervoor zorgen dat iedereen (inclusief jijzelf) kan werken in een fijne werkomgeving. Verder:

- Ben je eager en niet vies om je handen uit de mouwen te steken
- Ben je communicatief ontzettend sterk
- Blijf jij het overzicht bewaren in stressvolle situaties
- Je vindt het leuk om anderen te helpen/ te ondersteunen
- Zelfstandig en zeker niet bang om een beslissing te nemen
- Ondernemend en signaleer jij tijdig nieuwe uitdagingen

Over dit bedrijf

Deze onderneming treedt als collectief van verschillende bedrijven op tegen het groeiende probleem rondom afvalverwerking in de binnenstad. Samen met deze organisatie zul jij de pilot, en uitbouwend het project van A tot Z gaan leiden.

Natuurlijk zul je voldoende ondersteuning krijgen van de in totaal 20 medewerkers binnen de verscheidene betrokken organisaties, maar je zult daarbij wel zelfstandig te werk gaan. De sfeer met collega's is dan ook ontzettend informeel met vele borrels en gezellige activiteiten, maar de organisatie is wat formeler.

Voor jouw werkzaamheden ontvang je een prima uurloon. Omdat het bedrijf gevestigd is in het centrum van Eindhoven heb je geen eigen vervoer nodig, maar is het met de fiets of het OV perfect te bereiken!
group
20+ medewerkers
mood
Formeel
local_bar
Volop verantwoordelijkkheid