Bijbaan marktonderzoek

Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) markt waarop het bedrijf actief is. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen op de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de mogelijke doelgroepen en uiteindelijk doe je aanbevelingen aan het bedrijf. Op welk segment moeten zij zich richten en waarmee moet het bedrijf rekening houden?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
- De huidige situatie in kaart brengen
- Concurrentieonderzoek
- Doelgroeponderzoek

Zo ziet jouw dag eruit

Jij komt als jong talent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met het marktonderzoek. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel van dit bedrijf te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw plan.

Jij bent hoofdverantwoordelijke voor het onderzoek en dit is jouw prioriteit. Als je wil kun je daarnaast ook nog wat meewerken.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Enthousiast
- Proactief
- Gemotiveerd
- Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het ontwerpen, maken en uitgeven van boeken en er je zal gaan werken in een klein maar hecht team! Binnen deze organisatie hangt een erg fijne sfeer en je ontvangt een prima salaris!

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hecht team