Bijbaan Marktonderzoek

Jij gaat aan de slag met een onderzoek voor een nieuwe onderneming.

Dit ga je leren

In deze bijbaan ben jij degene die een onafhankelijk marktonderzoek gaat uitvoeren naar een specifieke markt. Jouw werkgever is voornemens een nieuwe organisatie op te zetten, maar niet voordat er een gedegen marktonderzoek is uitgevoerd.

Jij gaat onder andere aan de slag met een marktscan, een concurrentie-analyse, een doelgroepbepaling en je schrijft een advies. Jij bent zelf in de lead en adviseert uiteindelijk of het wel of niet verstandig is de organisatie op te zetten.

Zo ziet jouw dag eruit

Het mooie van deze bijbaan is dat jij zelf je uren invult om aan het marktonderzoek te werken. Je werkt geheel vanuit huis, wat het voor jou mogelijk maakt om bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend te werken.

Uiteraard zit er aan dit project een bepaalde deadline waar je naartoe werkt. Samen met je werkgever stem jij af hoeveel uur je in de week kunt werken aan het marktonderzoek.

Dit ben jij

- Verantwoordelijk
- Zelfstandig
- Kritisch
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw werkgever heeft diverse organisaties en is een echte ondernemer. Met een nieuw idee wil jouw werkgever de markt betreden, maar daar is eerst een goed marktonderzoek voor nodig.

Je ontvangt een prima uurloon en je hoeft niet te reizen!
group
5+ medewerkers
mood
Open
local_bar
Kan vanuit huis!