Bijbaan marketing en onderzoek

Marketing activiteiten en het uitvoeren van een marktonderzoek

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met marketing en onderzoek voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om te onderzoeken waar het bedrijf het best reclame kan maken. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de marketing activiteiten. Het is de bedoeling dat je aan de slag gaat met de socials op meer naamsbekendheid te genereren. Daarnaast ga je actief aan de slag met een marktonderzoek ten behoeve van prospect lijsten die jij gaat maken voor de sales afdeling. De organisatie is actief in de vastgoed branche en wilt door middel van jouw onderzoek en marketing activiteiten meer interactie creëren met de doelgroep.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten en het marktonderzoek. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Affiniteit met marketing
- Communicatief vaardig
- Analytisch
- Leergierig
- Zelfstandig
- Energiegevend
- Doorpakker!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in vastgoed en er werken 14 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling sales met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Zonder koffie wordt de dag niet gestart!