Bijbaan marketing en klantenservice

Alle online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal 2,5 dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt.
Jouw toekomstig werkgever zit momenteel midden in een rebrandings proces. Hierdoor kunnen zij hulp gebruiken op het gebied van content, marketing, de website en de klantenservice.

Een bijbaan met een breed taken pakket. Ben jij niet bang de telefoon op te pakken en ga je graag creatief te werk? Wellicht is dit dan jou functie!

Aangezien het een internationale organisatie is, is engels spreken is must. Daarnaast bestaat de mogelijk dat je Duitse klanten spreekt. De organisatie geeft voorkeur aan iemand die in elk geval de basis van de Duitse taal beheerst.


Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Minimaal 2,5 per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is wereldwijd actief in bloembollen en er werken ruim 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken tussen ervaren en professionele collega's die jou zullen helpen met je persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uur salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Internationale organisatie