Bijbaan Logistiek Coördinator

Jij gaat de verantwoordelijkheid nemen voor de dagelijkse logistieke operatie

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan en wil je graag een rol vervullen in de dagelijkse activiteiten van een snelgroeiende onderneming in Amsterdam? Lees dan snel verder!

Je komt te werken bij een snelgroeiende start-up die zich bezighoudt met het koppelen van het lokale winkelaanbod van de stad aan de vraag van de consument. Samen met het logistieke team draag jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse logistieke operatie, waarbij het cruciaal is ervoor te zorgen dat alle bezorgingen volgens een strakke deadline op de juiste plek aankomen. Dit doe jij door als een soort luchtverkeersleider de meest efficiënte routeplanning voor de beschikbare bezorgers te bepalen. Daarnaast houd je toezicht gehouden op hoe de routes verlopen, en in geval van problemen bij de bezorgers bedenk je de juiste oplossing. Ook fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor klanten, bezorgers en ondernemers om problemen snel op te lossen en hen te assisteren bij diverse vragen.

Wat het bedrijf biedt:

- De kans om actief bij te dragen aan nieuwe ideeën en direct impact te maken.
- Veel verantwoordelijkheid in je werk, wat een ideale omgeving biedt om veel te leren.
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
- Flexibele planning op basis van jouw beschikbaarheid, met ochtendshifts van 09:00 tot 18:00, avondshifts van 14:00 tot 22:00 en avondshifts van 18:00 tot 22:00.
- Samenwerking met leuke en ambitieuze collega's waar je veel van kunt leren.
- Wekelijkse borrel op kantoor op vrijdag.
- Een competitief salaris.

Zo ziet jouw dag eruit

Begin je dag als essentieel lid van het logistieke team in Amsterdam. Als de persoon die 's ochtends de meest efficiënte routeplanning voor de bezorgers bepaalt, zorg je ervoor dat alle leveringen op tijd en nauwgezet op hun bestemming aankomen. Met flexibele beschikbaarheid, inclusief avondshifts tot 22:00 uur, ben je niet alleen het eerste aanspreekpunt voor klanten, bezorgers en ondernemers, maar ook de snelle denker die oplossingen bedenkt voor eventuele uitdagingen. Binnen deze rol krijg je de kans om bij te dragen aan nieuwe ideeën, veel te leren, door te groeien en samen te werken met leuke en ambitieuze collega's. De week sluit je gezamenlijk af met een ontspannen borrel op kantoor op vrijdag.

Dit ben jij

✔ Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
✔ Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
✔ Je bent analytisch sterk
✔ Je bent proactief en oplossingsgericht
✔ Je vindt een excellente service belangrijk en vindt het leuk
anderen te helpen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiende start-up die zich bezighoudt met het koppelen van het lokale winkelaanbod van de stad aan de vraag van de consument. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de logistieke afdeling.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding van het andere personeel wat er rondloopt en je ontvangt een goed uurloon. Daarnaast is bedrijf goed bereikbaar met het OV.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddag borrels