Bijbaan lead verwerking

Jij gaat aan de slag met het bellen van organisaties met betalingsachterstand

Dit ga je leren

Tijdens deze telefonische bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de betaling doelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te bellen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Bellen met diverse organisaties
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn met de dienstverlening
- Zorgen dat jouw gebelde organisatie tot een betaling agreement komen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de telefonische benadering van organisaties. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met organisaties van groot tot klein en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor telefonische werkzaamheden, kun jij goed communiceren en beschik je over overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- 8 - 24 uur beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in actief nabellen van betalingsachterstanden van organisaties en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel met direct en goede communicatie.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Behulpzaam team