Bijbaan projectadministratie

Ga aan de slag voor een snelgroeiende organisatie met een zinvolle bijdrage aan de samenleving

Dit ga je leren

Deze organisatie is op zoek naar een werknemer voor projectadministratie. De organisatie is gespecialiseerd in taalcursussen en trainingen voor de Nederlandse taal. Voor de bijbaan projectadministratie ben je een belangrijke schakel in de organisatie omdat je informatie over cursisten, cursusgroepen en leerresultaten invoert in het digitale systeem. Jij bent degene die altijd precies weet welke gegevens je nog nodig hebt en je zorgt ervoor dat al deze informatie volledig en op tijd aanwezig is.

Hiervoor werk je prettig en intensief samen met collega’s die iedere dag op de leslocaties zijn en de cursisten en trainers/docenten begeleiden.

Je komt met diverse doelgroepen in contact, het is dan ook van belang om communicatief vaardig te zijn en de beschikking te hebben over empathisch vermogen. Binnen deze functie is nauwkeurigheid van belang om de organisatie (per situatie) zo punctueel mogelijk een terugkoppeling te kunnen geven.

De bijbaan is voor minimaal 16 uur per week maar de uren zijn in overleg en je krijgt ook nog een mooi inwerktraject aangeboden

Ben jij een top regelaar die goed kan communiceren met een diverse doelgroep en een echte hands-on mentaliteit heeft? Dan is deze bijbaan iets voor jou! Met jouw enthousiasme en organisatorisch talent maak jij je onmisbaar voor alle klanten, relaties en medewerkers van de organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Als onderdeel van het klantenservice team ben jij er verantwoordelijk voor om te zorgen dat iedereen binnen de organisatie fijn kan werken.

Dit ben jij

- Je volgt een hbo/wo opleiding
- Je werkt nauwkeurig en punctueel en gestructureerd
- Je kunt goed afspraken maken en je houdt je hieraan
- Je vindt het leuk om andere te ondersteunen
- Je bent minimaal voor 16 uur per week beschikbaar maar de uren zijn in overleg. (dus je kan lekker wat uurtjes pakken)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de educatie en er werken 20 vaste medewerkers en 80 parttimers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is informeel. Medewerkers leren door te doen, dus er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Maatschappelijk verantwoord ondernemen