Bijbaan klantenservice

Bijbaan klantenservice

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om het klantcontact te optimaliseren. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat behulpzaam en klantgericht is.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Klanten te woord staan
- Orders uitwerken
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de klantenservice/verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Service en klantgericht
- Commercieel ingesteld
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- minimaal 8 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als horeca groothandel (online) en er werken 2 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Je kunt namelijk vanuit huis aan de slag!
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je kunt vanuit huis aan de slag