Bijbaan inside sales medewerker bij snelgroeiend bedrijf

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle nieuwe klanten en zorgt dat wij ons mooie concept aan hen kunnen voorleggen!

Dit ga je leren

Tijdens deze sales bijbaan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Je zal vooral aan de slag gaan met het bellen naar consumenten, maak je geen zorgen: Je zal niet alleen maar koud aan het bellen zijn en mensen storen met vervelende verhalen. De consumenten die jij spreekt hebben zelf aangegeven interesse te hebben. Potentiële klanten nemen telefonisch contact op met jou, of jij met hen, om te informeren over de mogelijkheden. Jij zal de consumenten gaan adviseren welke pakketten het beste bij hun gebruik passen.

Uiteraard wordt je getraind om binnen no time succesvol te zijn.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten, klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
- Goed salaris


Verder is het een flexibele bijbaan waar je ook in de avonduren en in de weekenden kan werken! Daarnaast is de sfeer in het bedrijf erg goed! Er werken veel jongeren en er zijn leuke borrels en uitjes.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

• Je barst van het enthousiasme en woont in de buurt van Utrecht (of hebt een OV-kaart)
• Je bent minimaal een half jaar beschikbaar en wil daarna graag starten in een salesrol (je kunt intern doorstromen naar een fulltime functie tot accountmanager)
• Je bent een echte winnaar en niet vies om daar hard voor te werken
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
• Je bent minimaal 12 tot 20 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige organisatie bestaat al bijna 10 jaar en heeft al bijna één miljoen huishoudens geholpen met het besparen op kosten. Door de grote vraag groeit de organisatie erg snel en zoekt daarom extra mensen. Het is een leuk team, mooi kantoor, leuke uitjes, borrels etc. Je krijgt goed betaald en wordt daarnaast ook nog eens getraind.

Het bedrijf adviseert en helpt consumenten te besparen op energiekosten en andere abonnementen (denk aan je telefoon, leningen, verzekeringen etc.

Het bedrijf is goed te bereiken met het OV, maar je kan ook prima met de auto komen.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Veel leuke uitjes!