Bijbaan inkoopverwerking

Jij gaat werken op de inkoopafdeling

Dit ga je leren

Dit bedrijf is op zoek naar een nauwkeurige student die het leuk vindt om aan de slag te gaan met het verwerken van orderbevestigingen. Ben jij een student die graag wat wil bijverdienen en het niet erg vindt om repeterend werk te doen? Dan is dit zeker een mooie bijbaan voor jou. Je kunt hier veel uren maken en een hoop leren van de inkoopafdeling!

Jouw werkzaamheden zijn volledige gericht op het verwerken van orders per mail. De bevestigingen die je van de leveranciers ontvangt, verwerk je in het systeem. Bij ontbrekende orderbevestigingen neem je contact op met de leverancier en zorg je ervoor dat de bevestiging terugkomt. Daarnaast waak jij voor een goedlopend proces, waarbij het belangrijk is dat de leverdatum zo dicht mogelijk tegen de gewenste leverdatum aan ligt. Jouw werk is dus erg belangrijk voor de rest van de organisatie!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Je hebt veel contact met je collega's dus op kantoor is het zeker niet saai!

Voor deze bijbaan is het belangrijk dat je overweg kunt met Excel en Outlook, maar het belangrijkste is dat je nauwkeurig te werk kunt gaan. Zoals gezegd kun je hier veel uren maken. Tussen de 20 en 40 uur is gewenst! Deze baan is dan ook ideaal voor studenten die een tussenjaar hebben of een semester met heel weinig contacturen. Minder uren is ook bespreekbaar, maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

Dit ben jij

- Je bent nauwkeurig
- Je woont in of rondom Breda
- Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
- Je bent niet vies van hard werken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in Breda en er werken 35 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding van het andere personeel dat er rondloopt en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je kunt veel uren maken!