Bijbaan integratie docent

Je gaat aan de slag als integratie docent door het inregelen van taaltoetsen

Dit ga je leren

Deze organisatie is op zoek naar een werknemer voor het verzorgen en ondersteunen van taaltoetsen. Ook ga jij cursisten helpen met hun integratie in de samenleving.

De organisatie is gespecialiseerd in taalcursussen en trainingen voor de Nederlandse taal. Voor de bijbaan integratie docent is de organisatie op zoek naar een medewerker die cursisten voorbereidt op taalcursussen. Jij bent degene die de cursisten een warm welkom geeft en gaat de eerste toetsen afnemen. Ook ga je de cursisten helpen op met hun financiën. Dit ga je doen door het geven van een cursus over het gebruik van de euro. Daarnaast wordt er van je gevraagd om administratieve werkzaamheden uit te voeren.

In de eerste week ga je bij de cursisten taaltoetsen afnemen om te achterhalen in welke groepen de cursisten ingedeeld gaan worden. Jij bent dan verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en vastleggen van de juiste gegevens. Je zult een belangrijke schakel worden van de organisatie die de huisregels en procedure terugkoppelt aan de cursisten. Ook ga je cursisten helpen bij het installeren van de taalcursus app. Hierbij leer je de cursisten kennis te maken met de online systemen van de organisatie. De tweede week is de leukste, in week twee ga je de cursisten voorlichtingen geven over het gebruik van geld. Ook zal je formulieren moeten invullen, hierbij is het belangrijk dat je zorgt voor een goede administratie. De cursisten zijn het verdienmodel van de organisatie, daarom is deze functie erg belangrijk voor de organisatie!

Het werk geeft veel voldoening aan het einde van elke cursus. De cursisten zullen je vol enthousiasme bedanken voor je hulp en vervolgens starten met het vervolg traject. Omdat je met diverse doelgroepen in contact komt, is het dan ook van belang om communicatief vaardig te zijn en de beschikking te hebben over empathisch vermogen. Binnen deze functie is gespreksvaardigheid belangrijk, daarnaast ben je vriendelijk, geduldig en duidelijk. Binnen deze functie zijn ook je administratieve skills van belang.

De bijbaan cursus docent taal is voor minimaal 12 uur per week maar uren zijn in overleg (je kan dus flink wat uren knallen) en je krijgt een mooi inwerktraject aangeboden. De opdrachtgever biedt in overleg meer uren.

Ben jij een top regelaar die goed kan communiceren met een diverse doelgroep en een echte hands-on mentaliteit heeft? Dan is deze bijbaan iets voor jou! Met jouw enthousiasme en organisatorisch talent maak jij je onmisbaar voor alle klanten, relaties en medewerkers van de organisatie. Ervaring in het verzorgen van taalcursussen is niet nodig.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Je legt makkelijk contact met de cursisten en je zorgt dat alle cursisten zich veilig en gewaardeerd voelen. Vervolgens ga je aan de slag met het afnemen van taaltoetsen.

Dit ben jij

- Je hebt een vriendelijke babbel en je legt makkelijk contact
- Je bent een echte gastheer/vrouw
- Je volgt een hbo/wo opleiding
- Je vindt het leuk om anderen te helpen/ te ondersteunen
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig en gestructureerd
- Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de educatie en er werken 20 vaste medewerkers en verschillende parttimers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is informeel. Medewerkers leren door te doen, dus er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Maatschappelijk verantwoord ondernemen