Bijbaan online positionering

Aan de slag met de online positionering van een start-up!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag bij een start-up, waarbij jij jezelf bezighoudt met het positioneren van de organisatie. Er is reeds onderzoek gedaan naar een bedrijfsnaam en visuele vormgeving dat zo effectief mogelijk aansluit op de doelgroep. Nu dit inzichtelijk is geworden, is het taak om de organisatie te gaan positioneren en dat is waar jij bij komt kijken!

Met jouw creatieve input en sessies, neem jij de contactpersonen mee in de beste mogelijkheden wat betreft de positionering van de organisatie en je voert dit ook daadwerkelijk uit. Naast het aantrekken van klanten, hebben zij ook als doel om - mede dankzij de branding - binnen een jaar 10 medewerkers aangenomen te hebben.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal tijdens deze creatieve bijbaan voornamelijk vanuit thuis werken, hier zijn de contactpersonen inmiddels ook al zeer ervaren in. Men verwacht dat je zelf creatieve sessies initieert en daarnaast met jouw kennis tot een visueel content stappenplan (inclusief tijdpad) komt die je ook zelf daadwerkelijk uitvoert. Indien gewenst is er ook de mogelijkheid om soms fysiek te sparren (Houten of Eindhoven).

Dit ben jij

* Creatief, zelfstandig, hands-on, verantwoordelijk
* Minimaal 12 - 16 uur per week beschikbaar
* Je hebt ervaring met online positioneren
* Je kan overweg met SEO/SEA, Google Analytics, Wordpress, Facebook Ads
* Ervaring met Adobe is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is wereldwijd actief in de ERP-consultancy en er werken momenteel 2 medewerkers binnen de organisatie. Beide eigenaren hebben 20+ jaar ervaring in de sector (bijvoorbeeld bij Ernst & Young) en zijn onlangs voor zichzelf begonnen. Qua organisatie dus een start-up, qua kennis en skills dus zeker niet.

Echter zijn de eigenaren niet echt creatief aangelegd, waardoor zij jouw hulp daar goed bij kunnen gebruiken. Zij hebben ook eerder ook studenten begeleid en weten dus ook wat er nodig is, om de samenwerking tot een succes te maken. Wel verwachten zij veel creatieve input, waarbij zij door jou worden meegenomen in het creatieve proces.

De werkzaamheden zullen voornamelijk vanuit huis zijn en indien gewenst kan je langs bij de thuiswerkplekken in Houten en/of Eindhoven. Er wordt verwacht dat je minimaal 12 a 16 uur per week beschikbaar bent voor de organisatie.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
1+ medewerkers
mood
Plat, hands-on, kritisch
local_bar
Zeer grote bijdrage aan start-up