Bijbaan communicatie

Onderzoeken en schrijven van teksten!

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de product teksten op de website uitnodigend en sterk geschreven zijn. De input van jouw werkzaamheden zorgt ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Voor jouw toekomstige werkgever is het belangrijk dat de teksten van sterke kwaliteit zijn en daarnaast in korte tijd geschreven worden.

De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Artikelen/teksten schrijven voor de website
- Sea/Seo sterke teksten schrijven
- Verdiepen in de producten

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult je vooral bezig houden met het schrijven van teksten en het informatie verzamelen over de verschillende producten. Daarnaast is het altijd mogelijk om hulp te vragen aan je directe collega's op de communicatie afdeling. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen. Daarnaast is het mogelijk na de inwerkperiode om vanuit huis aan het werk te gaan, waardoor jij je eigen uren kan indelen. Dit zorgt ervoor dat je werkzaamheden goed te combineren zijn met je opleiding, aangezien het ook mogelijk is om in de avonduren en in het weekend aan de slag te gaan.

Dit ben jij

- Moet nauwkeurig kunnen werken
- Moet sterk zijn in de Nederlandse taal
- 12 tot 16 uur in de week beschikbaar
- Zelfstandig
- Verantwoordelijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de duurzame kantoorinrichting en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als Informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je mag je eigen werkplek bepalen