Bijbaan Commerciële allerkunner!

Aan de slag in een autobedrijf als commercieel vertegenwoordiger!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag in een commerciële rol bij een dealerbedrijf. Je bent het gezicht van het bedrijf. Je gaat zelfstandig aan de slag met klanten te woord staan en auto´s verkopen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid in de invulling van je dag. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en de bijbaan ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- Affiniteit met de autobranche

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in autobedrijf en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke collega's