Bijbaan fotografie

Jij gaat aan de slag met het maken en bewerken van foto's

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met veel grafische vormgeving. Denk hierbij voornamelijk aan fotobewerking. Daarnaast zou je ook mee kunnen draaien met fotoshoots bij/voor klanten.

Taken die je dus op kunt pakken:
- Fotobewerking
- Fotoshoots

Uiteindelijk hangt hetgeen jij kunt oppakken ook af van jouw eigen ervaring met bepaalde programma's en de kwaliteit die je oplevert. Naast de grafische activiteiten, kun je ook mee naar klanten of klanten ontvangen in de studio.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens je fotografie bijbaan zal je wekelijks redelijk flexibele uren draaien, afhankelijk van de projecten die er op dat moment draaien. Het is mogelijk dat je bijvoorbeeld ook een keer in de avonduren of in het weekend werkt.

Jouw uren zijn dus flexibel en jouw dagen zijn dat al helemaal. Je kunt op een dag met veel verschillende werkzaamheden bezig zijn, waardoor het werk lekker divers blijft.

Dit ben jij

- Representatief
- Proactief
- Kennis van Photoshop en Indesign
- Affiniteit met eten
- Kennis van fotografie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige organisatie bestaat uit een grote keuken en uit een studio. Twee chef-koks, jouw collega's, maken de mooiste gerechten voor hun klanten. Vervolgens maken ze hier weer toffe foto's en video's van. Ook maken ze mooie promovideo's.

Je komt te werken in een toffe studio, recht boven de keuken waar de mooiste en lekkerste gerechten gemaakt worden!
group
1+ medewerkers
mood
Open
local_bar
Je werkt met twee chefkoks