Bijbaan als Podcast host

Jij wordt de host van onze huis-podcasts

Dit ga je leren

Op zoek naar een bijbaan in de richting van marketing en content creatie? Say no more!

Bij StudentenBureau zijn we op zoek naar een enthousiaste student die onze podcasts gaat hosten. Jij wordt hét gezicht in onze video's en gaat in gesprek met onze gasten tijdens de podcast opnames.

Je komt te werken binnen het marketing team van StudentenBureau, bestaande uit 4 marketeers. Je hebt inspraak in de gespreksonderwerpen en denkt mee over creatieve concepten. Het maken van de planning, het gebruik van socials en editing van de video's wordt al opgepakt, zodat jij de ruimte hebt om je volledig in de rol van 'podcast host' in te kunnen leven!

Wanneer je tijd over hebt, is het mogelijk om onze social media marketeer en promo team te ondersteunen met de werkzaamheden.

Zo ziet jouw dag eruit

Je leest je in over de gespreksonderwerpen die die dag voorbij zullen komen en zoekt jouw gesprekspartner op, op LinkedIn. Je reist zelf naar de podcast studio en in de trein bel je nog even bij jouw manager om de puntjes op de i te zetten.

Aangekomen bij de studio is het tijd om de ruimte voor te bereiden. Je zorgt er voor dat alles klaar staat, zodat je direct van start kunt als de gesprekspartners is gearriveerd.

In het kader van efficiëntie neem je direct 2 of 3 podcasts op. Na de opname hiervan, rond je de dag af met de verhuurder van de studio. Jij bent ook eindverantwoordelijke voor de communicatie met de leverancier van de materialen en de studio zelf.

Dit ben jij

- Je bent enthousiast, legt makkelijk contact en weet iemand snel op zijn/haar gemak te stellen
- Je hebt kennis van/ervaring met content marketing
- Je volgt een studie in de richting van sales, marketing of communicatie en zit in het derde- of vierde leerjaar
- Het is een hele grote pré als je ervaring hebt met interviewen of het maken van podcasts specifiek

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar.

Vanuit drie kantoren, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch, crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stages, afstudeeropdrachten en bijbanen terug te halen.

De ene dag sta je als consultant te pitchen bij de Rabobank, het andere moment nodig je enthousiaste studenten uit en loop je lekker op je sneakers rond.

Jij wordt onderdeel van het marketing team van StudentenBureau.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.
group
50+ medewerkers
mood
Dynamisch
local_bar
Alle vrijheid!